Vinn bikini/simdräkt från Intimi!

Det är tävlingsdags på Syrrans Garderob – och priset kunde inte vara bättre!

Vi vet ju alla hur Syrrans Garderob ser ut, men nu vill vi veta hur ERA egna garderober ser ut! Ta ett foto på din egen garderob och visa hur fin den är nu då du har sålt en massa överflödigt på SG eller fyllt den med snygga fynd!

Vinnaren av denna tävling kommer att vinna en valfri bikini/simdräkt från webshopen INTIMI!


 

 

 

 

 

 


Tävlingens villkor: I samband med att du skickar in ditt bidrag samtycker du till att vi har rätt att publicera bilden och ditt användarnamn på www.syrransgarderob.fi och på vår Facebook-sida ifall du vinner. Vinnaren får välja vilken som helst bikini/simdräkt, förutsatt att ifrågavarande produkt finns i rätt storlek i lagret. Ifall produkten/storleken råkar vara slut får man välja en annan. Vinnaren kommer att lottas fram.

Tävlingen pågår ända fram till fredagen den 22.7.2011 kl 23.59! Skicka in ert bidrag till contact@syrransgarderob.fi.

Börja fotografera era garderober flickor och LYCKA TILL!