Syrrans Garderob – 1 år!

För ett år sedan idag lanserades Syrrans Garderob. Tiotusentals plagg, över 1600 medlemmar och 365 dagar senare är det proppfullt i Garderoben, nya medlemmar registrerar sig dagligen och produkter laddas upp till försäljning på löpande band! Vi vill säga ett stort TACK till alla våra medlemmar och flitiga användare av Syrrans Garderob. Det är med glädje som vi jobbar med sidan och vi hoppas att ni även i fortsättningen kommer att hänga med!


Vi har nu även lottat ut vinnaren av Vitamin Well tävlingen. Vi fick in en massa fina bidrag och det var jätteroligt att läsa vilka era favorit sportaccessoarer är (för inspiration, kolla alla bidrag här!). Vinnaren lottades och ut och det blev:

Johanna Rosenberg – Grattis!

Årsdagen till ära har vi också lottat ut en överraskning till tio andra tävlingsdeltagare! Överraskningspriset är en Syrrans Garderob-tygkasse, så att ni alla kan shoppa ekologiskt, och vinnarna är:

Jenna Vierinen, Emilia Holmström, Vanessa Strengell, Ida Törnroos, Tanja Sofi Haataja, Carolina Ina Enholm, Ylva Hellgren, Sarina Holappa, Nina Holm och Anna Olin. Grattis tjejer!