Frågor & svar

1. Hur väljs ”Veckans försäljare”?
Det finns ingen regel för vem som kan bli utnämnd till veckans försäljare utan vi väljer spontant användare som antingen laddat upp flera speciella produkter, har snyggt tagna bilder eller som vi tycker att har lagt upp väldigt fina produkter.
2. Varför tar det ibland över ett dygn före man får svar när man kontaktat Syrrans Garderob?
Detta beror på att vi sköter sidan på vår fritid på sidan om våra andra jobb så ibland kan det hända att det tar upp till två dagar före vi hinner svara på e-postmeddelanden.
3. Är alla reklamer på sidan säkra att klicka på?
Absolut! Om du klickar på en reklam på sidan kommer annonsörens webbsida att öppnas i en ny flik i din browser inget annat. Vi är väldigt noga med hur vi väljer annonsörer och ser till att endast låta kända och pålitliga företag göra reklam på vår sida.