Kolla dina sålda produkter

Tyvärr verkar serverproblemen under förra veckan ha orsakat att endel av de automatiska e-postmeddelanden (t.ex. om att en produkt blivit såld) inte skickats ut till alla användare. Vi ber er därför än en gång dubbelkolla era produkter på sidan och kontakta oss omedelbart på adressen contact@syrransgarderob.fi om en produkt blivit såld som du inte fått meddelande om. Vänligen inkludera produkten/produkternas namn så hittar vi köparen snabbare och kan skicka all info vidare till er.

OBS! Vi var tvugna att tillfälligt ta bort Kontakt-formulären eftersom den inte heller har fungerat felfritt under den senaste veckan och vi inte vill gå miste om ett endaste meddelande av er. Några av er har kontaktat oss via Kontakt-formulären de senaste dagarna utan att inkludera er e-postaddress.  Vi kan tyvärr inte svara på era frågor eller kommentarer utan er address. Ni som kontaktat oss utan att lämna address, vänligen skriv till oss på nytt.