Kom ihåg att kolla skräpposten!

Vi vill påminna alla medlemmar att kontrollera att era e-postadresser är rätta på Syrrans Garderob, så att köpare/försäljare kan kontakta er för att genomföra köp. Vi önskar också att alla kommer ihåg att kolla skräppostfiltret på er e-post om ni t.ex. inte fått e-postmeddelandet om vem som köpt er produkt eller om ni inte hört av en köpare/försäljare. Den största delen av fallen vi blir kontaktade om löser sig när personerna i frågan kollar sin skräppost, så se till att välja alternativet ”Detta är inte skräppost” för e-postmeddelanden från Syrrans Garderob i er e-post.

Kom också ihåg att kontakta oss omedelbart om ni har något som helst problem på sidan – det finns alltid ett sätt att lösa problemet! För mera information, klicka er in på vår FAQ-sida och Om Syrrans Garderob-sidan!