Störningar på sidan

Som många säkert märkt har vi haft en del tekniska problem på sidan under söndagen (3.3.) och idag måndag (4.3.). Det har nu blivit klart att problemen beror på att vår servertjänstleverantör har problem med sin server, vilket i sin tur betyder att alla sidor på servern tillfälligt slutat fungera. Vi hoppas på att problemen är lösta nu och att vi inte kommer att stöta på fler i framtiden men ifall ni upplever ytterligare störningar under de närmaste dagarna så ber vi er ha tålamod och förståelse  eftersom vi gör allt vi kan för att få sidan att fungera som vanligt. Kontakta oss på contact@syrransgarderob.fi om du har frågor eller bekymmer. Vi beklagar störningarna och hoppas på smidig och problemfri shopping i fortsättningen!

Obs! Eftersom det ännu är oklart vad dessa störningar orsakat på sidan ber vi alla försäljare kolla sina produkter på Syrrans Garderob, ifall någon produkt blivit såld utan att e-postmeddelandet skickats. Kontakta oss omedelbart om detta är fallet.