Tävlingsdags!

Nu är det igen dags att dra igång en ny tävling för er alla på Syrrans Garderob’s Facebooksida! Denna gång kan man vinna ett 20 euros presentkort till den härliga webbshoppen Intimi.fi.  Presentkortet går att använda för vilka som helst produkter i webbshoppen. Dessutom erbjuder Intimi alla SG medlemmar -10% rabatt på hela sortimentet ända fram till söndagen den 21.4.2013 med koden: SG10.

Intimi har nyss fått in nya fina produkter i formen av märket Better Bodies träningskläder. Därför vill vi nu veta följande:

Vilket är ditt bästa träningstips för att man ska komma igång med sin träning? Vilken av Better Bodies produkterna på Intimi.fi gillar du mest?

För att delta i tävlingen ska du svara på dessa två frågor genom att gå till Syrrans Garderob’s Facebooksida och kommentera på tävlingsinlägget.

Så gå in här för att delta – LYCKA TILL!

BB Combo


Tävlingens villkor: I samband med att du deltar i tävlingen samtycker du till att vi har rätt att publicera ditt namn på www.syrransgarderob.fi och på vår Facebooksida ifall du vinner. Vinnaren meddelas per e-post eller på Facebook och får priset skickat per e-post.

Tävlingen pågår ända fram till fredagen den 19.4.2013 kl 23.59! Lycka till!