SG fyller 3 år!

I dag firar Syrrans Garderob 3-årsdag!

I hela tre år har tusentals plagg och produkter laddats upp, sålts och bytt ägare via Garderoben. Det har varit en glädje att se både Garderoben bli större och medlemmarna fler under dessa år. För tillfället är ni över 3750 aktiva medlemmar – och fler kommer till varje dag.

Vi vill fira denna dag med er genom att ordna en tävling med ett fantastiskt pris tillsammans med SabinaSalon da Costa! Salon da Costa är en hår- och skönhetssalong belägen på Drumsö, i Helsingfors. Sabina är utbildad hårstylist som även lägger professionell make-up, gör gellackningar, hårförlängningar och minimanikyrer.

En lyckligt lottad kommer att vinna valfri klippning & färgning till ett värde på upptill 140€ (!) hos Sabina. Till priset hör även valfri professionell före och efter fotografering i studion som ligger intill hårsalongen. Det färdiga efter-fotot läggs upp på Salon da Costas Facebooksida och möjligtvis även på deras hemsida (detta naturligtvis med vinnarens samtycke).

För att vara med och tävla om detta fantastiska pris så behöver du endast gå in på vår Facebooksida, kommentera på tävlingsinlägget och svara på frågan:

Hurdan klippning & färgning skulle du vilja ha ifall du vann?

Utöver tävlingen så ger Sabina er alla SG medlemmar även -15% på alla hår- och skönhetsbehandlingar ända fram tills 31.10.2013, så ifall du skulle vilja göra gellackning, hårförlängning, hårinpackning (inkl. huvudmassage) eller minimanikyr så lönar det sig att boka tid på numret  045-351 0077 nu!

LYCKA TILL!

logo-white


Tävlingens villkor: I samband med att du deltar i tävlingen samtycker du till att vi har rätt att publicera ditt namn på www.syrransgarderob.fi och på vår Facebooksida ifall du vinner. Vinnaren meddelas per e-post eller på Facebook och får priset skickat per post.

Tävlingen pågår ända fram till söndagen den 29.9.2013 kl 23.59! Lycka till!