Problem med registreringen

Under en teknisk uppdatering på veckoslutet så tycks det ha uppstått en störning i registreringsprocessen, så för tillfället går det tyvärr inte att registrera sig som ny medlem på sidan. Det går inte heller att begära nytt lösenord via [Glömt ditt lösenord], men det är också under arbete. Vi försöker lösa problemet så fort det bara går och vi meddelar så snart det verkar vara klart och det går att registrera sig och begära nytt lösenord som vanligt.

Vi beklagar detta men tackar er för ert tålamod, snart fungerar det igen!

EDIT 29.10 kl 20.40 : Det pågår ännu uppdateringar av programvaran på sidan, vilket gör att ytterligare tekniska störningar kan uppstå. Ifall ni upplever några störningar, så ta gärna kontakt med oss och informera oss om det på adressen contact@syrransgarderob.fi