Tävling med Niveus Label!

För att fira att det är juni och sommartider så ordnar vi nu en TÄVLING tillsammans med Niveus Label!

Niveus Label är en smyckeswebbutik som lanserades i början av året. Bakom företaget står två finlandssvenskor, Jenny och Annika. Niveus Labels smycken är högklassiga, stilrena och personliga. Det finns fyra kollektioner att välja mellan;  eternity stone, precious pearl, luminous silver och affection gold. Smyckena i kollektionerna innehåller olika sorters material, som t.ex. rosa jade, svart onyx, sötvattenspärlor, ametister, topaser och 18 karats guld. Alla övriga delar är 925 sterling silver. I och med denna tävling så lanserar även Niveus Label sin nya kollektion för sommaren, som bl.a. innehåller nyheter inom affection gold serien!
Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om de olika smyckena.