4-årsdagstävling med Vitamin Well!

Det finns väl inget bättre sätt att fira vår årsdag än att ordna en tävling i samarbete med våra goda vänner på Vitamin Well! Den här gången, för att fira våra fyra år på nätet, kommer vi att lotta ut fyra stycken vinnare som får 12 flaskor uppfriskande Vitamin Well var. Förutom det kommer vi dessutom att lotta ut fyra stycken Syrrans Garderob tygkassar! För att delta i tävlingen behöver du bara gå in på våra Facebook-sida och kommentera på tävlinginlägget.

Frågan lyder: Var och med vem skulle du vilja avnjuta en flaska Vitamin Well?

Bland alla deltagare lottar vi 8 vinnare så passa på att delta! Lycka till!
Inspraatio_yläbanneri_Vitamin-Well


Tävlingens villkor: I samband med att du deltar i tävlingen samtycker du till att vi har rätt att publicera ditt namn på www.syrransgarderob.fi och på vår Facebooksida ifall du vinner. Vinnaren meddelas per e-post eller på Facebook och får priset skickat per post.

Tävlingen pågår ända fram till söndagen den 21.9.2014 kl 23.59! Lycka till!