Rosa Bandet – tävling!

Oktobermånad är välkänd som månaden då man speciellt mycket uppmärksammar bröstcancer, med hjälp av bl.a. Rosa Bandet – kampanjer och produkter runt om i världen. För oss Syrror har det här alltid varit en viktig kampanj och därför vill vi i år igen uppmärksamma Rosa Bandet extra mycket genom att igen ordna en tävling där vi lottar ut tre fina Rosa Bandet – armband!

Ifall du vill vara en av de tre lyckliga vinnare ska du gå in på vår Facebooksida och svara på frågan:

På vilket sätt stöder du kampanjen mot bröstcancer i år?

Rosa Bandet tävling

För mer information om Rosa Bandet kan du klicka dig in här.


Tävlingens villkor: I samband med att du deltar i tävlingen samtycker du till att vi har rätt att publicera ditt namn på www.syrransgarderob.fi och på vår Facebooksida ifall du vinner. Vinnaren meddelas per e-post eller på Facebook och får priset skickat per post.

Tävlingen pågår ända fram till söndagen den 26.10.2014 kl 23.59! Lycka till!