Frågor & svar

1. Varför lyckas jag inte ladda upp produkter på sidan?

Ifall du har svårigheter med att ladda upp produkter så lönar det sig att dubbelkolla följande saker: 1. Att bilderna du vill ladda upp är i jpg-filformat. 2. Att bilderna inte är större än 1Mb. 3. Att bildfilens namn inte innehåller bokstäverna å, ä, ö eller övriga specialtecken. 4. Att du har kommit ihåg att trycka på [Publicera]-knappen efter att du tryckt på [Spara produkt]. Om du fortfarande har svårigheter så kontakta oss vänligen på contact@syrransgarderob.fi.

2. Hur länge får mina produkter vara i Garderoben?

Efter att du laddat upp en produkt är den synlig i Garderoben i 30 dagar, oberoende av om produkten säljs före tiden gått ut. Ifall någon köper din produkt visas den som ”Såld” under den resterande tiden av din 30-dagars period. Du kan dock när som helst radera dina produkter (sålda eller osålda) genom att gå till [Mina produkter] och klicka på [Radera] på den produkt du vill radera.

3. Hur får jag veta om någon velat köpa min produkt?

Ifall någon bestämt sig för att köpa din produkt får du ett e-postmeddelande (till den e-postadress du uppgivit när du registerat dig) med köparens kontaktuppgifter. Det är sedan upp till dig att kontakta köparen så att ni tillsammans kan komma överens om hur och när ni vill genomföra köpet.

Mer frågor och svar finns på vår FAQ-sida.