Vad är nytt på Syrrans Garderob?

Läs vidare för en full genomgång om allt som är nytt på Syrrans Garderob i och med våra nya sidor:

  • Det är nu möjligt att kolla på produkter i specifika storlekar. När du klickar dig in i Garderoben t.ex. under Klänningar så kan du lätt hitta alla klänningar i just din storlek genom att klicka på rätt storlek högst upp. Du kan också använda sökfunktionen (högst upp till vänster) för att söka en viss storlek. Det här betyder att vi har ett nytt system för hur man anger storleken på sitt plagg när man laddar upp produkter. Vi använder ett universellt storlekssystem i Garderoben så det är upp till försäljaren att så gott som möjligt ange plaggets storlek om det inte är i S, M, L mått.
  • Med de nya sidorna har vi också introducerat ett bedömningssystem som tillåter såväl försäljare som köpare att ge feedback åt varandra. Efter att man köpt en produkt får man en länk till bedömningssidan var man kan ge upp till fem stjärnor åt sin försäljare och lämna en kommentar om man vill – lika är det för försäljare.  Vi vill dock påpeka att endast sakliga kommentar är tillåtna.
  • Det är nu möjligt att ladda upp tre bilder per produkt som man lägger upp till försäljning i Garderoben.
  • Du hittar nu tips för såväl köpare som försäljare under länken Tips om SG i den ljusröda menybalken. SG Etiketten hittar du också där!
  • Det finns inte längre en skild sida för din ”Användarprofil” eftersom du hittar alla de samma länkarna i den svarta menyn högst upp på sidan.
  • Samtidigt som vi lanserade de nya nätsidorna introducerade vi också en mobilversion av Syrrans Garderob som är lätt och snabb att använda när man är på språng.
  • Det finns inte längre en skild sida för Nyaste Produkter utan alla uppladdade produkter syns i kronologisk ordning på framsidan i en så kallad ”eternity scroll”. Som namnet antyder betyder det att du bara behöver scrolla neråt för att se mera produkter – du behöver inte längre klicka dig framåt i Garderoben!

Vi hoppas du gillar de nya sidorna. Som alltid välkomnar vi kommentarer och feedback på contact@syrransgarderob.fi!