Välkommen till Syrrans Garderob 2.0!

Äntligen är dagen kommen – du är inne på de nya Syrrans Garderob sidorna! Förutom en fräsch, ny design har vi också lagt till en hel massa nya funktioner till sidan. Du kan t.ex. nu söka produkter enligt storlek och ladda upp tre bilder per produkt. Den största förändringen är ändå att såväl köpare som försäljare nu kan betygsätta varandra. Detta är nånting som många av er önskat och som vi länge velat förverkliga. Betygsättningen är väldigt enkel och lätt att göra genom en länk som skickas till dig när du köpt/sålt en produkt. Du kan alltid kolla upp en användares betyg och kommentarer genom att klicka på dens användarnamn på sidan. Om du har frågor om betygsättningen kan du alltid kontakta oss på contact@syrransgarderob.fi och som vanligt tar vi mer än gärna emot kommentarer och förslag på förbättring!

Vi hoppas ni kommer att gilla att använda de nya sidorna! //Syrrorna