Om SG

Har du ett par skor som är för stora, som du vill bli av med? Eller behöver du hitta något nytt inför festen på lördag? I vilket fall som helst, så har du kommit till rätt ställe. Syrrans Garderob är den perfekta mötesplatsen för kvinnor som vill sälja eller fynda secondhand varor på nätet.

Hur sidan fungerar

Sidan är öppen för vem som helst som vill leta igenom Garderoben, men ifall man vill sälja eller köpa något så måste man registrera sig som medlem. Att registrera sig på Syrrans Garderob går väldigt snabbt och enkelt och är gratis. Efter det är det fritt fram att ladda upp varor till försäljning eller att fynda bäst man vill.

För att sälja något på sidan skall du ladda upp självtagna bilder på din produkt. Sedan lägger du till en beskrivning och uppger pris, storlek och annan nödvändig information. Voilá, din första produkt på Syrrans Garderob är uppladdad och redo för försäljning!

För att köpa saker på sidan måste du vara inloggad. Då du hittar något du tycker om, trycker du på ”Köp denna produkt”- knappen.  Då kommer din e-postadress att automatiskt skickas till säljaren, som sedan kontaktar dig så att ni kan komma överens om produkten skall postas eller om ni träffas för att genomföra köpet.

Syrrans Garderob  etiketten

Vi på Syrrans Garderob strävar till att upprätthålla en rolig, enkel och framför allt säker plats för våra medlemmar att såväl sälja som köpa secondhand produkter. Det viktigaste fär oss är att ni medlemmar trivs och att era affärer går smidigt till. Vi jobbar hårt för att se till att medlemmar som inte kan uppföra sig inte längre får vistas på sidan och vara medlem på Syrrans Garderob.

Därför uppmanar vi alla att följa Syrrans Garderob etiketten:

 • Var uppriktig, pålitlig och vänlig då du gör affärer via sidan 
 • Var alltid snabb på att svara på e-postmeddelanden av köpare

  eller försäljare

 • Meddela alltid försäljaren/köparen om du ångrat dig angående

  ett köp

 • Tryck inte på ”Köp denna produkt” om du inte är absolut säker på

  att du vill köpa produkten

 • Ladda inte upp en produkt till salu ifall du inte är säker

  om du vill sälja den

För mera information, gå in på vår FAQ-sida, där du får svar på allt du undrar över och tips för hur man på bästa sätt kan använda sig av sidan.

Välkommen till Syrrans Garderob.