Uhkapeli on yksi hankalimmista ravistamistavoista. Jos sinulla ei ole oikeanlaista itsehallintaa, se voi hiipiä tiensä elämääsi ja tulla riippuvuudeksi. Pelaamme melkein joka päivä elämästämme tajuttomasti – jos teet vedon parin kanssa, pelaat jo. Olet myös mukana jossain muodossa uhkapeliä ostamalla arvontalipun. Slotsmummissa voit oppia lisää uhkapeleistä. Mahdollisuus saada helposti rahaa vetoaa kaikkiin – kuka ei haluaisi tehdä kahdesti tai kolme kertaa niin paljon, että tekemättä mitään muuta kuin pyörittää hedelmäpeliä tai nauttia suosikki pöytäpeleistään?

Jos epäilet, että jollain on elämässäsi peliriippuvuus, tai luke edelleen saadaksesi selville joitain merkkejä uhkapeliriippuvuudesta. Ennen kuin muodostat mielipiteitä tai arvioita, on tärkeää selvittää, minkä tyyppinen pelaaja rakkaasi on, koska eri asiat ajavat eri ihmisiä pelaamaan.

Uhkapelit unohtaa

Yleensä tämäntyyppiset pelaajat pelaavat, joten he eivät voi paeta jotain, mitä heidän elämässään tapahtuu. Uhkapeli toimii heille häiriötekijänä. Peli ei ole vain viihde, vaan he tekevät sen myös paremman tunteen saamiseksi. Tämän vuoksi ihmisten on vältettävä kohtaamasta heidän elämää koskevia kysymyksiä / tilanteita.

makaava

Jokainen onnistunut addikti osaa valehdella, ja he hyvin. He aikovat tehdä jotain pelata ja väittää mitä tahansa tekevän sen. Koulutetut väärinkäyttäjät kätkevät sen valehtelemalla sukulaisilleen, kollegoilleen, kumppaneilleen ja työtovereilleen.

Pelaamisen pakkomielle

Pakonomainen pelaaja on aina pelannut mielessään – viimeksi kun hän on tehnyt sen ja seuraavan kerran. Pohjimmiltaan se on seuraavan laastarin ennakointi. Mistä tahansa syystä tulee riittävä pelaamaan uhkapelejä, eikä ajattele kahdesti, kun tarttuu mahdollisuuteen pelata. He yrittävät mitä tahansa strategiaa saadakseen tarvitsemansa rahat.

Uhkapelit tarpeesta

Kun olet saanut uhkapelivirheen, asiat liikkuvat erittäin nopeasti. Jos sinulla ei ole itsehallintaa, ala lopulta aloitat pelaamisen tarpeesta. Tämä ‘tarve’ viittaa juuri siihen asiaan, jonka huumeriippuvainen tai alkoholisti on käymässä läpi. Pelaajille aiheutuu psykologisen eristyksen merkkejä, kuten ärtyneisyys, kärsimättömyys, turhautuminen ja muut.

Nämä ovat uhkapeliriippuvaisten yleisimmät merkit. Tunnetko ketään, jolla voi ilmetä jompikumpi näistä oireista? Muista kuulla asiasta terapeutin kanssa tai etsiä resursseja, jotka voivat auttaa addiktiin toipumista. Se voi saada pahaa todella nopeasti, joten varmista, että teet parhaasi voidaksesi auttaa rakkaitasi.